Ga naar hoofdinhoud
D.H. Almekinders:

Als geboren boerenzoon speelt de agrarische sector al heel lang een belangrijke rol in mijn leven.
Feitelijk spreek ik de taal van de agrarische ondernemer.
Dankzij jarenlange ervaring als agrarisch adviseur bij de grootste agrarische bank van Nederland weet ik precies wat er speelt binnen een bedrijf en ook de spanningsvelden waar agrarische ondernemers zich regelmatig in bevinden.
Inmiddels ben ik reeds 15 jaar secretaris van de Z.L.T.O. , afdeling in mijn werkgebied. Hierdoor heb ik zowel veel contact met ondernemers als met de overheden.
Door het hebben van een goede zakelijke instelling, kan ik veel voor u betekenen in overleg met diverse instanties en/of andere bedrijven.
Dankzij bovengenoemde werkzaamheden heb ik een groot netwerk opgebouwd die klanten van ons kunnen benutten.

A.I. M. Almekinders- Verheije:

Dankzij werkervaring bij een bank en momenteel het verzorgen van diverse administraties van bedrijven, kan ik mijn diensten aanbieden voor o.a. facturering, coderen administratie in (eventueel online boekhoudprogramma’s) en verzorgen van BTW aangifte.

Quickscan

Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van analyseren van cijfers en getallen kunnen wij al heel snel mogelijke verbeterpunten in uw bedrijfsvoering signaleren. De quickscan is het uitgelezen instrument om het juiste gevoel te krijgen bij uw bedrijf.

Geïnteresseerd in een quickscan voor uw bedrijf?
Bel dan voor een afspraak: 06-39563731

Back To Top