Ga naar hoofdinhoud
Financieel advies & coaching in Zeeuws-Vlaanderen

Agro Advies Almekinders ondersteunt u met inzichtelijk en deskundig financieel advies in Zeeuws-Vlaanderen, onder andere bij het opstellen van een ondernemersplan of liquiditeitsplan. Natuurlijk kunt u ook altijd op ons rekenen als uw bedrijf in de financiële problemen is geraakt, of juist als u dit wilt voorkomen en de risico’s in kaart wilt brengen

Financieel advies bij het opstellen van een ondernemersplan Zeeuws-Vlaanderen

Voor uzelf, een bankier en eventueel andere instellingen is het van groot belang dat u uw plannen uitwerkt op papier. U krijgt dan een beter beeld van de haalbaarheid van uw plannen. Wij ondersteunen u bij dit proces met financieel advies in Zeeuws-Vlaanderen en stellen een duidelijk, uitgenodigde opzet op. Hiermee vergroot u de kans dat een bank of gemeente meegaat met uw ideeën. Natuurljk is het ook voor uzelf van groot belang om een inzichtelijk ondernemersplan te hebben, bijvoorbeeld bij:

  • De start van een bedrijf
  • Verzoek om financiering
  • Ondersteuning bij aanvraag omgevingsvergunning
  • Bedrijfsovername
  • Vergroten of intensiveren van uw bedrijf
  • Omschakeling naar een ander bedrijfstak
  • Het inzichtelijk maken van best en worst case scenario’s van uw plannen
  • Bedrijfsbeëindiging
Het belang van een liquiditeitsplanning

Zeker in de agrarische sector zijn er pieken en dalen in de jaarlijkse geldstromen. Het is van groot belang dat u de te verwachten ontvangsten en betalingen voor een langere periode in beeld brengt. Wanneer uw liquiditeit door bijvoorbeeld tegenvallende prijzen onder druk komt te staan, moet u dit tijdig signaleren bij uw bank. Wij bieden u aan om de liquiditeitsontwikkeling binnen uw bedrijf periodiek bij te stellen en voorzien van financieel advies.

Financieel advies bij financiële problemen

Juist wanneer u tegenslag heeft binnen uw bedrijf of als de financiële situatie dermate krap is zodat een optimale bedrijfsvoering een must is, bieden wij u een periodieke coaching aan. Door veel te klankborden en alle facetten binnen de bedrijfsvoering periodiek door te lopen, wordt dankzij onze begeleiding de kans groter dat u het bedrijf kan blijven continueren. Wij voorzien u hierbij van financieel advies op maat in Zeeuws-Vlaanderen en zorgen er samen met u voor dat u de rentabiliteit van uw bedrijft verhoogt.

Rendabel ondernemerschap

Niet alleen de financiële paragraaf is van groot belang. De toekomst van een bedrijf staat of valt met de kwaliteit van de ondernemer. Wij nemen de vereiste vaardigheden voor rendabel onderschap met u door en dagen u uit met onze bevindingen. De kansen en bedreigingen en de sterke en zwakke punten van een ondernemer krijgen bij ons veel aandacht. Wilt u ondernemersplannen laten maken, verbeterpunten laten signaleren of andere adviezen krijgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 0117-455439. Wij voorzien u graag van inzichtelijk en deskundig financieel advies in Zeeuws-Vlaanderen.

Quickscan

Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van analyseren van cijfers en getallen kunnen wij al heel snel mogelijke verbeterpunten in uw bedrijfsvoering signaleren. De quickscan is het uitgelezen instrument om het juiste gevoel te krijgen bij uw bedrijf.

Geïnteresseerd in een quickscan voor uw bedrijf?
Bel dan voor een afspraak: 06-39563731

Back To Top