Header Agro

Financieel advies & coaching in Zeeuws-Vlaanderen

Agro Advies Almekinders ondersteunt u met inzichtelijk en deskundig financieel advies in Zeeuws-Vlaanderen, onder andere bij het opstellen van een ondernemersplan of liquiditeitsplan. Natuurlijk kunt u ook altijd op ons rekenen als uw bedrijf in de financiële problemen is geraakt, of juist als u dit wilt voorkomen en de risico’s in kaart wilt brengen.

Financieel advies bij het opstellen van een ondernemersplan in Zeeuws-Vlaanderen

Voor uzelf, een bankier en eventueel andere instellingen is het van groot belang dat u uw plannen uitwerkt op papier. U krijgt dan een beter beeld van de haalbaarheid van uw plannen. Wij ondersteunen u bij dit proces met financieel advies in Zeeuws-Vlaanderen en stellen een duidelijke, uitnodigende opzet op. Hiermee vergroot u de kans dat een bank of gemeente meegaat met uw ideeën. Natuurlijk is het ook voor uzelf van groot belang om een inzichtelijk ondernemersplan te hebben, bijvoorbeeld bij:

  • De start van een bedrijf
  • Verzoek om financiering
  • Ondersteuning bij aanvraag omgevingsvergunning
  • Bedrijfsovername
  • Vergroten of intensiveren van uw bedrijf
  • Omschakeling naar een andere bedrijfstak
  • Het Inzichtelijk maken van best en worst case scenario’s van uw plannen
  • Bedrijfsbeëindiging

Het belang van een liquiditeitsplanning

Zeker in de agrarische sector zijn er pieken en dalen in de jaarlijkse geldstromen. Het is van groot belang dat u de te verwachten ontvangsten en betalingen voor een langere periode in beeld brengt.
Wanneer uw liquiditeit door bijvoorbeeld tegenvallende prijzen onder druk komt te staan, moet u dit tijdig signaleren bij uw bank. Wij bieden u aan om de liquiditeitsontwikkeling binnen uw bedrijf periodiek bij te stellen en voorzien u hierbij van financieel advies.

Financieel advies bij financiële problemen

Juist wanneer u tegenslag heeft binnen uw bedrijf of als de financiële situatie dermate krap is zodat een optimale bedrijfsvoering een must is, bieden wij u een periodieke coaching aan. Door veel te klankborden en alle facetten binnen de bedrijfsvoering periodiek door te lopen, wordt dankzij onze begeleiding de kans groter dat u het bedrijf kan blijven continueren. Wij voorzien u hierbij van financieel advies op maat in Zeeuws-Vlaanderen en zorgen er samen met u voor dat u de rentabiliteit van uw bedrijf verhoogt.

Rendabel ondernemerschap

Niet alleen de financiële paragraaf is van groot belang. De toekomst van een bedrijf staat of valt met de kwaliteit van de ondernemer. Wij nemen de vereiste vaardigheden voor rendabel ondernemerschap met u door en dagen u uit met onze bevindingen. De kansen en bedreigingen en de sterke en zwakke punten van een ondernemer krijgen bij ons veel aandacht. Wilt u ondernemersplannen laten maken, verbeterpunten laten signaleren of andere adviezen krijgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 0117-455439. Wij voorzien u graag van inzichtelijk en deskundig financieel advies in Zeeuws-Vlaanderen.

Nieuws

Op 2 april 2016 heeft AAA damestennis gesponsord door middel van schenking van outfits.
>

Lees meer

Een snelle beoordeling van de financiele situatie?

Laat ons dan meteen de quickscan maken tegen een aantrekkelijk tarief

Lees meer© Copyright 2022 | Agro Advies Almekinders | Schorpioen 16, 4501 HB Oostburg - Privacy policy - Algemene voorwaarden

Website realisatie: Ultility.nl